Onze Eerste

Angelina Kruijer

Onze Eerste - Angelina Kruijer

Mijn eerste Homepage…

Wij zijn al 7 jaar bezig met het maken van een droom.

De droom is een baby, kind, tiener en uiteindelijk onze creatie het huis uit schoppen om zelf eens de wereld te verkennen… Al die jaren geduld, proberen, en uiteindelijk met hulp van het MCK een positief geluid! Bianca is zwanger.

Deze website wil ik graag bijhouden door middel van een blog, met alle dingen die we de komende tijd mee gaan maken. Leuk voor later, en wie weet pikt iemand er ook nog iets van op (da’s wel heeel positief haha)

De website wijst zich vanzelf. Klik boven in het menu op een item, en je wordt er heen gebracht. Rechtsboven op de site staan mijn meest recente blogs (de laatste bovenaan). Foto’s en dergelijke kun je ook boven in het menu vinden.

Ik ben de website nog steeds aan het bouwen, dus er zullen nog wel wat veranderingen komen.

Anyway… Bianca en ik zeggen “Welkom!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*