Onze Eerste

Angelina Kruijer

Onze Eerste - Angelina Kruijer

Dinky-Toy

Het gaat GOED met onze Stinky-Toy!
De tijd van slapen, eten, poepen is leuk! Ik geniet van het slapen en eten… Dat poepgedeelte moet er inslijten, denk ik. Koffie moet je ook leren drinken!

Maar het is heerlijk om m’n kleine meid te voederen. Lekker samen hangen op de bank voor de laatste fles, en dan een fijn een Disney-film kijken. Zo’n laatste fles duurt dus altijd extra lang. Ik hou Bianca voor dat ze na de laatste fles niet goed boert, maar dat ligt natuurlijk iets anders. (De kleine wil natuurlijk de film afkijken :-D)
Gelukkig krijg ik geen commentaar van Bianca, maar ik moet nog steeds op m’n tellen passen, want er drijven hier en daar nog steeds wat hormonen in huize Kruijer rond…

Wat ik me nu pas heb gerealiseerd, is dat er nog geen foto’s geplaatst waren! Dat heb ik bij deze gedaan!


Het is wel zo dat het echt keihard gaat allemaal. Mensen hebben mij gewaarschuwd om veel te genieten, want de veranderingen gaan snel.
De mensen hebben gelijk!
Elke dag zijn er weer andere uitdrukkingen in haar gezicht. Angelina ziet steeds meer, en reageert al helemaal op mijn stem. Dat ze pas was geboren, had ik nog geen contact met haar. Nu, zo’n 6 weken verder, geeft ze me ’s morgens al een glimlach als ik haar uit bed haal. Toch blijft mama natuurlijk de meest aantrekkelijke van ons twee.

 

Soms moet je niet bij de eerste stap al willen winnen!

Category: Jaar 1

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*