Onze Eerste

Angelina Kruijer

Onze Eerste - Angelina Kruijer

Al ruim 6 maanden verder…

Afgelopen week weer terug op aarde gekomen. Na een “roes-reis” van 6 maanden wordt je lichaam wakker geschud door familieomstandigheden die eens niet over je kleine meid gaan.
Tsjonge, wat gaat de tijd toch snel! Ik had mezelf beloofd dit blog constant bij te houden, maar zo’n kleine doerak als Angelina laat je gewoon alles vergeten. Wat een liefde krijgen we toch van onze dochter.

De laatste updates maar als eerste, de rest komt wel weer boven in volgende verslagen 😉

Angelina heeft eindelijk door hoe ze moet draaien op haar buik. Na lang oefenen, en niet weten waar die onderliggende arm nou eigenlijk heen moet, is het eindelijk zover! Als je haar ziet liggen in de box is het net alsof ze een gooi heeft gehad van Bianca of mij. Op de foto hieronder is die arm nog zo lastig…

Angelina draait

Maar tegenwoordig is die arm al wat slimmer geworden, en kan ze dus uitgebreid slapen op haar buik (heeft ze eindelijk iets van mij!!)

Praten heeft ze uiteraard van haar moeder… Pfff, wat ga ik het slecht krijgen als ze woordjes begint te leren. Dus met dat in het vooruitzicht, probeer ik haar zo lang mogelijk: Bla Bla, oetsiewoetsjiewoe en Gamma te laten zeggen.

Verder is ze ’s middags als ze wakker wordt al helemaal verslingerd aan haar fruithapje. Geen PFFFFFRRRFTTT, geen rare bekken, geen gedoe, lekker eten!!
’s Avonds krijgt ze ook soms al een warm hapje, maar die is nog niet helemaal in de smaak gevallen… Ik zei al tegen Bianca: “Misschien hadden we niet met spruiten moeten beginnen.”

Als voorlopige afsluiter een Pret-Bek foto voor in het plakboek:
Lekker gegeten

Category: Jaar 1

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*