Onze Eerste

Angelina Kruijer

Onze Eerste - Angelina Kruijer

Douchen…

‘S morgens om 6:15 uur ergens licht aan zien gaan nadat je de kleine om mama hoort roepen heeft best zijn voordelen: 

  1. Mama wordt geroepen, dus ik kan blijven liggen.
  2. Bruut wakker gemaakt worden door de wekker is verleden tijd.
  3. Het wordt een lekkere lange dag, dus papa kan aan deze site werken…

Het ene nadeeltje dat Bianca ineens een ochtendhumeur heeft, veegt voordeel 1 helaas van de “Kaart” (<-Dora uitspraak). Ach, gelukkig klaart alles in huize Kruijer binnen no-time weer op als we aan de eerste koffie zitten.

Iets later op de ochtend… Bianca is buiten met Yara, ik sta te douchen, dus Angelina kan even lekker ‘spelen’ in die tijd. ‘Spelen’ tussen leestekens, want Angelina gaat graag op expeditie. De laatste keer heeft ze oma met de huistelefoon uit bed gebeld, dus echt kalm sta ik niet meer te douchen. 

Deze keer lijkt het rustig en hoor ik af en toe alleen ‘mooi’…. ‘Oh Moooiii’… ‘Moooii papah’. Dus nieuwsgierig als ik ben, vraag ik:’Wat is mooi? Laat eens zien wat je mooi vindt?’  Trots komt ze naar de douche lopen en gaat voor me staan… 

  • Geen telefoon – CHECK
  • Geen make-up – CHECK
  • Geen pyamabroek aan – CHE… ???

  
Vol Trots blijft ze staan zodat ik een foto kan maken. Ze heeft ZELF haar pyamabroek uitgedaan, een rok uit de kast gepakt en aangetrokken!! 

Ik ben nu al benieuwd wat ze morgen zal gaan doen ?

Category: van 2 tot 5

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*