Onze Eerste

Angelina Kruijer

Onze Eerste - Angelina Kruijer

10 11


Dit springkussen is samen met Mandy en Kerwin gekocht. 

Samen, zodat Laila en Angelina samen op het ding kunnen springen, vallen… Uhh “doerakken” dus!

Niemand mag er op, want we hebben verteld aan Angelina dat alleen zij en Laila er op mogen, anders gaat ie stuk. Het ding kan maar 30 kilo aan, dus een boem willen we niet hebben, want dan zijn er 2 huilende kinderen. 

Vandaag, net thuis gekomen van het werk, wilde Angelina spelen met papa op het luchtkussen… Maar ik mag er niet op! Angelina vertelt mij dat het alleen voor Laila en Angelina is. Natuurlijk een beetje beteuterd kijk ik naat Angelina, en vraag wanneer ik er dan wel op mag.

Het antwoord is duidelijk!

“Als papa klein is!” zegt Angelina!

Dus mijn wedervraag is meteen:”Wanneer is papa dan klein genoeg?”

“Om 10  11.. Niet nu!”

Category: van 2 tot 5

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*